Hirdetés

Hellboy társasjáték érkezik még ebben az évben

|

Négyfős kooperatív társasjátékban irányíthatjuk majd Hellboy mellett a többi BRPD ügynököt is.

Hirdetés

A Dark Horse Comics és a Mantic Games együttműködésének hála a mozis reboot mellett társasjátékos formában is visszatér Mike Mignola népszerű képregényhőse, vagyis Hellboy. 

Hirdetés

A társas egyelőre nem kapott pontos címet, így a legtöbben egyszerűen Hellboy: The Board Game-ként beszélnek róla. A maximum négyen játszható kooperatív mókában Hellboyt és más BRPD ügynököket (például Abe Sapient vagy Roger Homunculust) irányíthatjuk, miközben a képregényekből ismerős helyszíneket derítjük fel. Maguk a szereplőket jelképező figurák is a képregényes dizájnt követik, vagyis Mike Mignola stílusa fog visszaköszönni rajtuk. Magáról a játékmenetről egyelőre keveset tudunk, az viszont biztos, hogy egy csomó félelmetes szörnyeteggel kell majd megharcolnunk, valamint ősi varázstárgyakat is megszerezhetünk.

A Mantic Games korábban már a The Walking Dead képregénysorozat alapján is készített társasjátékot, így bízunk benne, hogy most sem kell majd csalódnunk a munkájukban. A Hellboy társas elméletileg valamikor áprilisban landol a Kickstarteren, úgyhogy majd ti is kivehetitek a részeteket a közösségi finanszírozásból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)