Hirdetés

Magyar fejlesztésű, háborús társasjáték készül, és te is segíthetsz!

|

A gyönyörű figurákkal és izgalmas játékmenettel érkező Heroes of the Great War: Limanowa 1914 készítői Kickstarteren gyűjtenek, hogy megvalósíthassák történelmi játékukat.

Hirdetés

Tegnap egy launch party kíséretében indult a Heroes of the Great War: Limanowa 1914 névre keresztelt stratégiai társasjáték Kickstarter kampánya, és már most tisztán látszik, hogy a magyar Gladiator Games történelmi témájú játéka sokak fantáziáját megmozgatta.

Ez a társas igazi stratégáknak készült, akik nem félnek bepiszkolni a kezeiket, ha egy kis vérontásról van szó. A moduláris dizájnnal készülő hexatáblás játékban különböző szcenáriókat játszhatunk végig, ahol az ellenséges seregek megsemmisítésével vagy taktikai fontosságú pontok elfoglalásával győzedelmeskedhetünk. A valósághű helyszíneken nem csak a terepviszonyok, hanem az időjárás is befolyásolhatja az egységeink harci értékeit, de speciális képességeket és különböző eseménylapokat is bevethetünk annak érdekében, hogy a saját oldalunkra billentsük a mérleg nyelvét.

Heroes of the Great War: Limanowa 1914

Gladiator Games is raising funds for Heroes of the Great War: Limanowa 1914 on Kickstarter! Command genuine Great War units, cooperate with your allies and rewrite history in this tactical-scale war board game for 2-4 players.

Az alapvetően 4 játékosra tervezett, de 2-3 emberrel is játszható társas rövidebb és hosszabb szcenáriókat is kínál, a készítők pedig nagyon odafigyeltek arra, hogy a lövegek formájától a tisztek sapkájáig minden történelmileg hiteles legyen. A társasjáték finanszírozásába több különböző konstrukcióval is beleugorhatnak a támogató kedvű játékosok, így az olcsóbb, tokenekkel operáló változat mellett választhatják a minifigurákkal bőségesen megpakolt csomagot is. Ha pedig sikerül elérni néhány stretch goalt, akkor kártyákkal, helyszínekkel, figurákkal és egyéb extrákkal bővítik a csomagot.

Ha szeretnétek jobban megismerni a szabályokat, akkor az alábbi képre kattintva megtaláljátok a szabálykönyvet:

Kipróbálhatjátok a játék virtuális változatát a Tabletopián:

Vagy letölthetitek és kinyomtathatjátok a saját Print&Play változatotokat, és akár már ma elindíthatjátok az offenzívát:

Ha támogatnátok a Heroes of the Great War: Limanowa 1914 kampányát és bezsákolnátok a saját példányotokat, kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)