Hirdetés

Erre nem számítottunk - egy rajongó Hideo Kojima Devil May Cry figurát készített

|

A hatalmas Kojima-rajongó alkotó alaposan ügyelt a részletekre is.

Hirdetés

Rengeteg rajongót szerzett magának és játékainak az évek során a legendás videojáték tervező Hideo Kojima. Egy indonéz srácot viszont annyira megihletett a munkássága, hogy különleges figurákat készít kedvenc játékai szereplőiként elképzelve Kojimát.

Hirdetés

A Twitteren VENOM FOX, vagy bayuarafat néven ismert művész ezúttal a Devil May Cry főszereplőjét, Dantét keresztezte Kojimával, az alkotásnak pedig a Konami May Cry címet adta. A figura alapja a DMC4-ből megismert Dante, arc pedig természetesen Kojimáé. Nézzétek meg ti is alább.

Bayuarafat munkásságát maga Kojima is megosztotta saját profilján tavaly nyáron, és az indonéz rajongónak még lehetősége is volt találkozni példaképével.

Ti el tudnátok képzelni egy ilyen vagy ehhez hasonló figurát az asztalotokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)