Hirdetés

LEGO figurává vált Hideo Kojima

|

A Metal Gear Solid sorozat atyja viszonylag gyakran posztol a kedvenc filmjeiről Twitteren, de kevés stúdió reagál úgy az elismerésére, ahogyan azt a Warner Bros. Japan tette.

Hirdetés

Egyelőre még csak találgatni tudunk, hogy milyen lesz a Metal Gear szériát megalkotó Hideo Kojima következő játéka, a Death Stranding, de talán akkor sem lennénk beljebb, ha többet mesélnének róla, hiszen Mads Mikkelsen se értette a sztorit. 

Kojima azonban nem csak a Death Strandingről szokott beszélni, legutóbb például a Switchről osztotta meg gondolatait, de más témákról is előszeretettel posztol Twitteren. Nemrég például a LEGO Batman filmet dicsérte, amelyre a Warner Bros. Pictures Japan elképesztő módon válaszolt: elkészítette a játékipar rocksztárjának saját LEGO modelljét. Erről maga a fejlesztő lelkendezett, aki eddig sem rejtette véka alá, hogy imád legózni: 

Próbaképpen rákerestünk, de egyelőre még nem találtuk nyomát annak, hogy fizikai formában is kapni lehetne a LEGO Hideo figurát, így egyelőre marad a virtuális változat. Nektek hogy tetszik? Örülnétek egy ilyen kulcstartónak esetleg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)