Hirdetés

Megérkezett a hivatalos bébi Yoda plüss

|

A karácsonyi ajándékok közül sajnos ki kellett hagyjuk a The Mandalorian ifjú sztárját ábrázoló figurákat, viszont húsvétra már szerezhetünk hivatalos béni Yoda plüssfigurát. Ami amúgy nem is néz ki kellemetlenül.

Hirdetés

A The Mandalorian egy igen erős nyitást produkált, és sikerült elindítania a Disney+-t a nagy streaming platformmá válásban, viszont a rajongóknak egy igen életbevágó problémájuk van a sorozattal: a benne megjelenő bébi Yodához semmilyen hivatalos merchet nem lehet vásárolni, és nincs az a plüss porg mennyiség, ami enyhíthetné ezt a hiányt. A Disney shop végre bejelentette, hogy rendelhető a bébi Yoda plüss, de ne számítsunk egyhamar a megérkezésére.

Hirdetés

A Disneytől merőben szokatlan lépés, hogy semmilyen figura ne jelenjen meg egy aranyos Star Wars karakterhez, de mint kiderült, ez John Favreau kifejezett kérése volt, mivel nem szerette volna, hogy a gyártókon keresztül kiszivárogjon a karakter kiléte.

Mindenképp pozitív benyomást kelt, hogy a stúdió egy esetleges bevételkiesés árán is hagyta a showrunnernek, hogy meglephesse a nézőit egy új szereplővel, most azonban gőzerővel folyik a gyártás, hogy minél előbb a boltokba kerülhessenek a zöld apróságot ábrázoló termékek. Ezek közül az első hivatalos egy 30 centis plüssfigura lesz, ami már-már méretarányosnak is mondható, és nem is néz ki rosszul:

Mindez nem azt jelenti, hogy ha holnapután bementek az első boltba, akkor már ott várnak rátok a hegyes fülek és a 50 éves élettapasztalatot sugárzó, bölcs szemek, ugyanis a termékek kiszállítására még hónapokat kell várni; a gyártó ígérete szerint legkorábban március 1-én érkezhetnek meg a megrendelőkhöz a plüssök. Ha számotokra túlságosan gyötrő lenne ilyen hosszú várakozás, akkor itt találtok néhány alternatívát, hogy hogyan készíthettek magatok bébi Yoda figurákat. Nem ugyanaz az élmény mondjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)