Hirdetés

Hivatalos: ilyen lesz a LEGO NES, nálunk sem lesz olcsó az ára

|

A Nintendo lerántotta a leplet az újabb kreatív nosztalgiabombáról, jön a LEGO NES konzol. Életnagyságban.

Hirdetés

Tegnap még csak pletykaszinten létezett a LEGO-ból megépíthető, életnagyságú NES, ma viszont kiderült, hogy valóban létezik a készlet, amely méltó helyen szerepelhet majd a gyűjtők kollekciójában a már bejelentett LEGO Super Mario szettek mellett. Ahogyan a szivárgások állították, a LEGO NES valóban a Nintendo Entertainment System 1:1-es méretarányú mása lesz és tartozik hozzá egy csatlakozókábellel- és dugóval rendelkező kontroller, egy játékkazetta és egy miniatűr retró televízió, amin a Super Mario Bros. fut, ráadásul a legendás 8 bites figurát kurblizós módszerrel mozgathatjuk is a képernyőn.

Hirdetés

A csomagnak hangot is varázsolhatunk, ha az LEGO Super Mario - Mario kalandjai kezdőpálya nevű szett Bluetooth-kompatibilis Mario figuráját a TV tetejére tesszük. Nézzétek meg, hogy mi történik akkor: 

A 2646 darabból álló szett hazai árcédulája 79990 forintot fog mutatni, az említett kezdőpálya viszont nem tartozik hozzá, azt külön meg kell vásárolni, ami 18990 forintba kerül. Nem túl meglepő módon a LEGO nosztalgiát nem adják olcsón.

Ti be fogtok szerezni egy LEGO NES-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)