Hirdetés

Hivatalos LEGO Avatar készlet érkezik, sok figurával és egy nagy fával

|

Az új csomag az első Avatar film egyik legszebb helyszínét hozza el nekünk.

Hirdetés

Lezajlott a LEGO Con 2022, jöttek is szépen az új bejelentések. Az egyik legszebb újdonság a készletek között a Toruk Makto és a Lelkek Fája nevet viseli, amiből már ki is találhatjátok, mit ábrázol.

Az Avatar: A víz útja megállíthatatlanul érkezik végre, a marketingesek dolgoznak, így nyilván jönnek az Avatar játékok is. A LEGO természetesen része a hype gépezetnek.

Hirdetés

Toruk Makto és a Lelkek Fája (75574) egy 1212 darabos készlet lesz, benne Jake, Neytiri, Mo'at és Tsu'Tey figurákkal, Direhorse állatokkal és egy nagydarab Torukkal, ami majdnem akkora, mint maga, a Lelkek fája. Ettől még persze az összeállítás központi eleme az első film szent helye lesz.

A szett 2022. október 1-étől lesz elérhető az üzletekben, az ára pedig 59 990 Ft. A termék aloldala már megtekinthető a LEGO magyar oldalán, ahol több képet és videót is találhattok..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)