Hirdetés

Asztali szerepjáték készül Homeworld: Revelations címmel

|

Jó pár év kihagyás után, a jelek szerint több fronton támad a Homeworld széria.

Hirdetés

Az első játék megjelenésének 20. évfordulójára a Blackbird Interactive és a Gearbox bejelentette, hogy készülőben van a Homeworld 3, amire el is indítottak egy közösségi finanszírozási kampányt; ez össze is gyűlt, így valószínűleg zöld utat kapott a fejlesztés. Amíg a fejleményeket várjuk, addig vigyázó szemünket a franchise egy másik készülőben lévő alkotása felé vethetjük, ugyanis a Modiphius Entertainment asztali szerepjátékon dolgozik Homeworld: Revelations címmel.

Hirdetés

A cég nem járatlan ebben a zsánerben, ugyanis már van egy Star Trek és egy Conan játékuk, sőt videojáték-feldolgozások terén büszkélkedhetnek egy The Elder Scorlls és egy Fallout szerepjátékkal is. Amellett, hogy a Modiphius írói gárdája veszi kezelésbe az alapanyagot, a munkálatokhoz társul még az eredeti játék alkotója, Martin Cirulis, valamint a Gearbox és a Blackbird csapatának néhány tagja is. 

A játékban a Kushan flotta tagjait alakítjuk majd, és az fejlesztők ígérete szerint nem csak a sorozat kedvelt helyszínei tűnnek majd fel benne, de sok újdonságot is megtudhatunk Homeworld univerzum eseményeiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)