Hirdetés

Ilyen lenne egy Horizon Zero Dawn LEGO szett, és nyilván vennénk

|

Valószínűleg nem fog összeállni a Sony és a LEGO, pedig kereshetnének egy kis mellékest licencelt LEGO-készletekkel.

Hirdetés

Nagyon sok lehetőség áll most a Guerrilla által megteremtett Horizon Zero Dawn univerzum előtt, óriásira nőhet, ha ügyesen kezelik. Egyelőre a játék első DLC-jét várjuk, a többi majd elég lesz utána.

Hirdetés

Viszont szívesen összeraknánk azt a LEGO-szettet, amit egy Marcel V nevű építő(mester) tervezett. Állítása szerint nem játszott a játékkal, csak egy másik rajongó kérte meg, hogy alkosson. A jelenetben láthatjuk Aloyt, valamint egy Watchert, aki még nem vette észre, de eléggé figyeli. 

Ha mondjuk ezt a konkrét készletet nem is adja ki a LEGO, pár óriás szörnyet megépítenénk.  Thunderjaw, Snapmaw, Stormbird, minden jöhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)