Hirdetés

A Horizon Zero Dawn LEGO-ból megépített masinái még a fejlesztőket is lenyűgözték

|

Egy rajongó négy robotot is újraalkotott, aztán meglepte velük a játékot készítő csapatot.

Hirdetés

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a 2017-ben debütált Horizon Zero Dawn az egyik legizgalmasabb PlayStation 4-exkluzív cím a piacon, hiszen egészen lenyűgöző, óriásrobotokkal teli világot alkotott meg a Guerrilla Games. A különleges masinák közül pedig most meg is nézhetünk néhányat kézzelfogható változatban.

Hirdetés

Marius Herrmann már elég sok mindenből csinált LEGO változatot, és nemrég úgy döntött, a Horizon Zero Dawn világát benépesítő gépek alapján is összerak néhány figurát. Meg is alkotta a játékbeli Corruptor, Shell-Walker, Sawtooth és Watcher miniatűr másait, majd elvitte mindet a fejlesztőknek, akik a Twitteren számoltak be a rajongói meglepetésről.

A posztból még az is kiderült, hogy a figurák mostantól a Guerrilla Games társalapítójának, Hermen Hulstnak az irodáját díszítik.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)