Hirdetés

Készül a hivatalos Horizon Zero Dawn társasjáték

|

Ráadásul ugyanaz a csapat dolgozik a projekten, amelyik a Dark Souls társast is megalkotta.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy jelenleg a Horizon Zero Dawn az egyik legérdekesebb PlayStation 4-exkluzív a piacon, és nemsokára már nem csak a képernyőkön találkozhatunk a Guerilla Games alkotásával.

Hirdetés

A Gen Con 2018-on jelentették be, hogy érkezik a Horizon Zero Dawn: The Board Game, amit a Steamforged Games készít. A srácok egyébként már a játék megjelenése előtt kezdtek el dolgozni a projekten, szorosan együttműködve a Sonyval és a Guerilla Games csapatával.

Ráadásul a játék fejlesztői szerint a társas valójában a következő Horizon Zero Dawn rész, ugyanis a sztori az alapjáték és a DLC után játszódik, így teljesen a kánon részeként értelmezhető. Sőt még a főbb szereplők, mint például Aloy is tiszteletüket teszik majd a táblás kalandban. Mondjuk nélküle nem is lenne ugyanolyan...

A társas alapvetően egy coop kaland lesz, amely során a játékosok együtt mennek például vadászni, de közben azért egymással is versengenek, hogy ki tudja a legtöbb pontot begyűjteni. A játék elején választhatunk egy egyedi kártyákkal rendelkező kasztot, majd ahogy erősödünk, úgy cseréljük le gyengébb lapjainkat jobbakra, hogy aztán a végén összecsaphassunk egy óriási szörnyeteggel. Miniatűr szobrokat is tartalmaz majd a társasjáték, a Steamforged Games munkáit ismerve ezen sem vagyunk meglepve, a minőség miatt sem aggódunk.

A tervek szerint még idén elindul a Horizon Zero Dawn társas Kickstarter-kampánya, és a Steamforged Games szeretne együttműködni a közösséggel is, és megtudni, hogy a rajongók mit látnának szívesen még a játékban.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)