Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn társasjáték is késik

|

A Steamforged Games akadályokba ütközött a Horizon: Zero Dawn társas gyártásával kapcsolatban a koronavírus miatt.

Hirdetés

A koronavírus járvány miatt az Egyesült Királyságban is kijárási tilalmat vezettek be, ami az ott székelő Steamforged Gameset is érintette. A srácok hozzá vannak szokva, hogy távoli partnerekkel dolgoznak otthonról, így viszonylag könnyedén átálltak az otthoni munkavégzésre, de még így is vannak problémák a projektjeik gyártásával.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn társasjáték gyártásáért felelős üzem a valódi probléma. Mivel a gyáraknak vagy le kellett állniuk vagy drasztikusan változtatniuk kellett az üzemidejükön, több társas is beragadt a gyártási folyamatban. A Steamforged Games már korábban fejlesztés alatt álló projektjei így lassabban készülnek el, a Horizon: Zero Dawn is csúszik sajnos.

Az legalább valamelyest jó hír, hogy azok, akik a Kickstarter projektet komolyabb összeggel támogatták, most már biztosan tudhatják, hogy milyen extrákat kapnak a limitált kiadásukhoz, köszönhetően a legutóbbi Kickstarter frissítésnek. Aki All-In szintet fizetett be, az 11 kiegészítőt kap például az alapjátékhoz.

Nektek hogy tetszik amúgy a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)