Hirdetés

A Horizon Zero Dawn társas Kickstarter célja 2 óra alatt teljesült

|

A Guerilla Games és a Steamforged Games koncepcióját pillanatok alatt szórták meg pénzzel a rajongók.

Hirdetés

A tavalyi debütálása óta természetesen a világ minden PS4 tulajdonosa Horizon: Zero Dawn rajongó lett, ami alapvetően érthető. Egy remek videojátékot kaptunk ezzel a címmel, ami egyébként hamarosan egy társast is jelöl majd.

Hirdetés

A koncepciót még augusztusban mutatták be a Steamforged Games srácai, akik tegnap meg is nyitották saját Kickstarter oldalukat.

A kampányban 200 352 dollárt kértek, ami két óra alatt össze is jött. A mérő a cikk írásának pillanatában 510 912 dolláron áll, de mivel elképesztő ütemben növekszik, feltehetően már most elavult ez az adat. Nézzétek mit remél a pénzét szóró közönség:

A társasjáték így már biztosan elkészül. A kampány egyébként szeptember 28-ig pörög, szóval ha valaki szeretné még őket támogatni, az itt megteheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)