Hirdetés

A Hot Toys gyönyörű Star Wars figurákkal érkezett a Comic Con-ra

|

A játékgyártó ezúttal rohamosztagosokkal, lázadókkal, és hatalmas Tie Fighterekkel lepte meg a közönséget.

Hirdetés

A Hot Toys alkotásaira eddig sem lehetett panasz. Láttuk már, hogy mit tudnak Marvel-témában, amikor bemutatták a Vasember és Amerika Kapitány figurákat, most pedig egy Star Wars sorozattal álltak elő.

Ezúttal nem csak az ismertebb szereplőket hozták el, persze azért van itt kétféle Luke Skywalker, és Leia is csinosan tartja a blastert, de az igazi szenzáció az a hatalmas Tie Fighter volt, melynek mérete pont a filmben látott vadász egyhatoda. Természetesen ezt azonnal videóra vették, a teljes gyűjteménnyel együtt.

A Hot Toys is lefotózta a saját csodáit, és meg is mutatta nekünk, hogy ne csak a Comic-Con résztvevői élvezhessék a látványt.

A Millenium Falcon pilótafülkéje is 1/6 méretarányban készült, és szintén csodálatosan részletes.

Nektek melyik a kedvencetek a fenti válogatásból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)