Hirdetés

Így tudsz akár egyedül is D&D-zni

|

Egyszerre lehetsz a játékos és a Dungeon Master a The Radiance Adventure Engine segítségével.

Hirdetés

Még ha van is egy szokásos Dungeons & Dragons csapatod, még akkor sem biztos, hogy valaha tudsz majd játszani. Az "örökös DM-ek" átka sokunkat kínoz feleim, de most itt a Radiance Adventure Engine, hogy megkönnyítse mindnyájunk terheit.

Akár D&D-znél, akár Pathfindereznél, akár Starfindereznél ez a megoldás segíteni fog egy egyszereplős RPG lefuttatásában. A kiegészítőnek az a célja, hogy rendszertől és világtól függetlenül segítsen kiélvezni a polcon sokasodó TTRPG könyveidet.

Hirdetés

A Radiance többféle játékmódot is kínál, de az alap játékmegoldás lényege, hogy kártyák segítségével legeneráljon egy narratív kampányt. Megkapjuk a szokásos négy fejezetes struktúrát nyolc kaland szinten keresztül. A kártyák megmondják a helyzeteket, és mint egy jó DM, a döntéseinktől függően viszik tovább az eseményeket.

Az egyes játékmódok nagyban megváltoztatják a játék menetét és célját, de a megoldások között egy társas verziói is akad, ha játékosaink lennének csak DM-ünk nem akad.

A The Radiance Adventure Engine jelenleg futó Kickstarter kampánya már biztosan sikerrel fog zárulni, de ha a jutalmak kedvéért beszállnátok a projektbe, akkor azt itt megtaláljátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)