Hirdetés

Így változott tabletté az egyik legismertebb Transformer (videó)

|

Soundwave, a közkedvelt Transformer eredetileg egy magnókazetta lejátszóvá tudott átváltozni. A Decepticon robot most viszont igazi 21. századi külsőt kapott.

Hirdetés

A Transformers játékokat is gyártó Hasbro társult a Xiaomi kínai elektronikai vállalattal és közösen létrehozták a Soundwave nevű robot modern verzióját. Az új játék már nem kazettákat játszik le, hanem egy Mi Pad 2 tabletté alakul át.

Persze sokkal menőbb lenne, ha működőképes táblagéppé tudna átváltozni a robot, de a részletgazdag kidolgozás azért így is elismerendő. Hugo Barra, a Xiaomi nemzetközi divíziójának elnökhelyettese nem győzte hangsúlyozni, a cég rengeteget dolgozott azon, hogy az átalakítható robot tablet formája teljesen megegyezzen színében és minden apró részletében az eredeti Mi Pad 2-vel. A közösségi finanszírozás jótékony erejével életre hívott projekt szemmel láthatóan remekül sikerült, ráadásul a várt összeg már bőségesen összegyűlt, így biztos, hogy megindulhat a gyártás valamikor a közeljövőben.

Nézzetek meg egy videót arról, hogyan született meg a táblagép Soundwave:

Nektek bejön az új változat vagy inkább az eredetit szeretitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)