Hirdetés

Ilyen lesz Optimus Primal és Bumblebee a Transformers: Rise of the Beastsben

|

A Transformers: Rise of the Beasts korán kikerült játékai lerántották a leplet a karakterekről, de ez nem biztos, hogy jó hír.

Hirdetés

Már nagy erőkkel készül a Transformers: Rise of the Beasts című élőszereplős film, aminek a Beast War sztoriszálat fogja adaptálni. Az új történettel új robotdizájnok is járnak, melyeket most egy korán előkerült játék és egy promóciós anyag be is mutatott nekünk.

Alapvetően egy maszkról van szó, ami Optimus Primal vonásait kapta, de a mellékelt utasításokkal a maszkot átalakíthatjuk egy figurává.

Hirdetés

A koncepció nem rossz, és biztosan eljátszanánk vele egy darabig, de ami még annál is érdekesebb, az a promóciós anyag, ami a maszk fotói mellett érkezett az All Spark News csapatától. Azon nem csak Optimus Primal "élőszereplős" megvalósítása, de Bumblebee dizájnja is látszik.

Remélhetőleg a tényleges produkcióban ennél azért menőbb külsőre számíthatunk az ismerős robotoktól. A stúdiónak egyébként még bőven van ideje csiszolni a dizájnokat, mivel a film csak 2023 júniusában érkezik majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)