Hirdetés

Ingyenes Desperados asztali szerepjáték készült, már le is töltheted

|

A Desperados III megjelenését támogató promóció keretében ingyen lehet a miénk a vadnyugati taktikázásra építő asztali szerepjáték.

Hirdetés

A közelmúlt jobban sikerült játékai közé tartozik a Desperados III, sőt mi több, egyenesen kiváló munkát végzett a széria feltámasztásával a Mimimi Games. Igaz, olyan előélet után, mint a Shadow Tactics: Blades of the Shogun, nem nagyon volt okunk kételkedni a csapatban.

Hirdetés

Azoknak, akik netán már befejezték a kampányt, esetleg feloldották az összes achievementet és trófeát, továbbá nem kenyerük a speedrun, pedig még szívesen időznének a vadnyugaton, érdemes tenniük egy próbát a Pegasus Games hivatalos Desperados szerepjátékával. Már csak azért is, mert ingyen letölthető (akár német nyelven is) az illusztrációkkal ellátott szabálykönyv, a kinyomtatható karakterlapok, térképek és tokenek, valamint egy teljes kaland is. Utóbbin gyakorolhattok, mielőtt a baráti társaság mesélője saját történetekkel állna elő. Az alábbi videó pedig útmutatásként szolgál a kezdőlépésekhez.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)