Hirdetés

Nem tudod, mit csinálj otthon? Építs LEGO-ból virtuálisan!

|

Próbáltál már húsz LEGO kockából kirakni egy kocsmát?

Hirdetés

Alapvetően mi játékosok részben könnyebb helyzetben vagyunk a karantént illetően. Míg sokan nem tudják mivel eltölteni a járvány okozta tengernyi szabadidejüket, addig mi teljes mértékben kiélvezhetjük régóta tartó játékszenvedélyünket. Persze napról napra nekünk is szűkül a négy fal és hiába a megannyi játék a Steam-fiókunkban, egy idő után valami újra vágyik az ember. Az eddig eltöltetlen kreatív percekre gondolva alkotta meg David King az ingyenes, webböngészőből elérhető Let's Go Build a ___ alkalmazást, ami véletlenszerűen javasolja, hogy mit építsünk akár virtuálisan, akár az otthonunkban megtalálható elemekből.

Hirdetés

Kétféle játékmód van: az egyik a napi kihívás, ami értelemszerűen minden nap új feladattal bíz meg minket, a másik pedig a random kihívás, amikor a gép véletlenszerűen generál nekünk építésre váró feladatot. Állatoktól kezdve a helységeken át az eseményekig bármit adhat a gép. Külön nehezítésképp összesen csupán 30 építő kockát kapunk, amiből maximum 20-at használhatunk fel. Szerencsére a színkombinációkban nincsenek megkötések.

Első látszatra könnyűnek tűnik a játék, de amint jobban beleveti magát az ember, könnyen maga alá gyűrhetik a kreatív szabályozások. Ha már időt szántok rá, osszátok meg munkátok eredményét; a játék készítője arra ösztönzi az alkotókat, hogy töltsék fel saját alkotásaikat a #LetsGoBuildA hashtaggal.

Érdemes kipróbálni a tagadhatatlanul aranyos és ötletes böngészős játékot, mert hát végül is mit veszíthetünk? Legfeljebb pár percet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)