Hirdetés

Itt az új tamagocsi, ami igazából sosem tűnt el

|

Gyakorlatilag szinte évente jelennek meg az új tamagocsi kiadások, csak már jóval kevesebben kapják fel erre a fejüket, de a Tamagotchi On Wonder Garden elég szép újítás.

Hirdetés

Úgy tűnik, a tamagocsi láz időről időre újra felerősödik. Talán még emlékeztek arra, hogy 2017-ben újra megjelentek a Chibi Tamagotchik, amik küllemükben és funkcióikban is teljesen a 20 évvel ezelőtti játékokat idézték meg. 2018 végén Japánban, tavaly nyáron pedig a világ többi részén is megjelent aztán a Tamagotchi On, ami immár színes kijelzővel és kibővített játékélménnyel csábította a nosztalgia szerelmeseit, illetve természetesen az új generációt. Ennek legújabb inkarnációja jelent meg most.

Hirdetés

Tamagotchi On Wonder Garden zsebre rakható kis lényeit is ugyanúgy kell nevelgetni, etetni és altatni, mint korábbi testvérkéiket, viszont számos új funkcióval bővült a játék: bekerült egy új központi képernyő, egy szoba, ahol átöltözheti a kis cukiságunk, a játékbéli városkában megjelent a könyvtár és a szabó, kaptunk két új karaktert (Yumemi-Alice, Kirarihatter), illetve számos új tárgyat, felszerelést, ételt és csemegét. 

A Tamagotchi On Wonder Garden játékok 60 dollárba, vagyis nagyjából 18 ezer forintba kerülnek, biztosak vagyunk benne, hogy a tamagocsi láz újabb hulláma terjed majd el vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)