Hirdetés

Izgalmas jeleneteket örökítenek meg a Jurassic World: Világuralom hivatalos LEGO-készletei

|

Kiderült, hogy mi mindennel hangolódhatunk az új Jurassic World-film premierjére.

Hirdetés

Ha nem lesz váratlan csúszás, akkor a nyáron megérkezik a mozikba a Jurassic World trilógia harmadik felvonása, amiben az újabb szereplők mellett három jól ismert arc is feltűnik majd, akiket egyébként már a nemrég debütált előzetesben is láthatunk.

Viszont a premier előtt még kapunk néhány meglepetést egy játékgyártótól.

Hirdetés

Több mint féltucat új, a Jurassic World: Világuralom filmhez kapcsolódó készletet hoz nekünk tavasszal a LEGO, amelyeket már most jó alaposan szemügyre is vehetünk. A szettekkel kifejezetten izgalmas jeleneteket alkothatunk újra, és természetesen nemcsak dinoszauruszokat építhetünk meg, hanem jó néhány ismert karakter kockásított mását is megkapjuk.

A 94 darabos "Pteranodon üldözés" 7990 forintért lehet a miénk, és ezért cserébe egy dínót, két karaktert, illetve sok apróságot kapunk.

A "T-Rex dinoszaurusz szökés" már 140 darabból áll, és ennek az ára is egy picit magasabb, egészen pontosan 19990 forint.

A 169 darabból álló "Atrociraptor dinoszaurusz: Motoros üldözés" 7990 forintot kóstál.

Ismét egy drágább készlet következik, hiszen a 181 darabos "Kék és Béta velociraptorok elfogása" 11990 forintba kerül.

A "Quetzalcoatlus: repülőgépes támadás" nem véletlenül kerül 19990 forintba, ugyanis a 306 elemből álló készletet megvásárolva egy pofás repülőgépet is összerakhatunk.

Ennél némileg olcsóbb a 210 építőelemet kínáló "Triceratops támadás a teherautó ellen", ami majd 16990 forintért lehet a miénk.

Szintén 16990 forintot kell fizetnünk a "Pyroraptor és Dilophosaurus szállítás" készletért, ami 254 darabból áll.

Aztán van itt még egy igazi nagyágyú is, a "T-Rex és Atrociraptor dinoszaurusz szökése". Ez már 466 darabból áll, és 34990 forintba fog kerülni.

Végül a klasszikus Jurassic Parkhoz is érkezik egy friss szett, a "T. rex szökése", ami 1212 elemet tartalmaz, és 39990 forint az ára.

Mindegyik fenti készlet április 17-én debütál, szóval bőven lesz időnk megépíteni mindent, mielőtt június 9-én megérkezik a mozikba a Jurassic World: Világuralom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)