Hirdetés

Izzasztó lesz kirakni a valaha volt legnagyobb LEGO szettet

|

Összesen 11695 elem alkotja a világtérképet, amit aztán falra is aggathatunk.

Hirdetés

Az utóbbi években egészen érdekes irányokba indult el a LEGO, és egyre több olyan szett jelenik meg, ami kimondottan felnőtteket céloz. A LEGO Art sorozatban képeket találhatunk, megépíthetjük és a falra akaszthatjuk például a Vasember, a Star Wars sithjei, Marilyn Monroe, Mickey egér vagy a Beatles portréját, illetve a Roxfort házainak címereit.

Június elsején egy izgalmas, minden korábbinál több elemből álló szett érkezik: a Világtérkép (31203) 11695 modellből áll, 65 cm magas és 104 cm széles.

Hirdetés

Mivel lényegében apró bigyókból áll (nem biztos, hogy ez a megfelelő kifejezés rá, de értitek), többféleképp összerakhatjuk, és megjelölhetjük rajta azokat a helyszíneket, ahol már jártunk, vagy ahova elmennénk. A különböző színek teret adnak a kreativitásnak.

A Világtérkép 94990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kerül majd forgalomba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)