Hirdetés

Társasjáték készül a Jagged Alliance alapján

|

A rendkívüli kreativitással Jagged Alliance - The Board Game-nek keresztelt játékban maximum négyen vehetjük fel a harcot Arulco felszabadításáért.

Hirdetés

Nagyon megszaporodtak most a videojátékok alapján készült társasjátékok, de inkább ezek, mint a filmek. A Dark Souls megjelent és nagy sikert aratott, a Resident Evil 2: The Board Game bőven túlszárnyalta a kitűzött célt Kickstarteren, és most a Jagged Alliance: The Boardgame-en a sor, hogy elnyerje a rajongók szívét.

Hirdetés

Az Underground Games a THQ Nordic teljes támogatásával dolgozik a játékon, ami egy 1-4 fős kooperatív élmény lesz. Célokat, kihívásokat kell teljesítenünk, majd a végén megküzdeni egy diktátorral és felszabadítani arulcót az elnyomás alól. Folyamatosan nehéz döntéseket kell hoznunk, de a kockázatvállalás nagy jutalommal járhat. Minden újrajátszás új izgalmakat tartogat.

Ha kíváncsiak vagytok még több infóra, itt találjátok a projekt oldalát, ahol támogathatjátok is. Jól halad, az 50 000 euróból, ami a megvalósulásához szükséges, 17557 gyűlt össze a cikk megírásának pillanatáig. A játék maga 59 euróba kerül, de akinek nagyon sok pénze van, 1999 euróért válthatja ki a legtartalmasabb csomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)