Hirdetés

Japán kifogyott a Pokémon kártyákból

|

Az új megjelenések keltette hype elemésztette az ország Pokémon TCG tartalékainak egészét.

Hirdetés

A The Pokémon Company április 14-én dobta piacra a legújabb kiegészítő kártyacsomagokat. A Pokémon Scarletre és Violetre koncentráló Clay Burst és Snow Hazard csomagok rengeteg izgalmas lapot ígérnek, köztük Ionóval, a Pokéfluencer kártyájával.

A lap Special Illustration Rare változatai az új csomagokban rejtőznek, melyek elképesztően értékesek. A Pokémon TCG-re koncentráló Ptcgradio nevű YouTube videós szerint az új Iono változatok a legdrágább lapok, amiket eddig láthattunk.

Hirdetés

Ennek eredményeképp (és úgy általánosságban az új készlet hype-ja miatt) tömegek álltak sorba megjelenéskor, hogy annyi csomagot markolhassanak fel, amennyit csak lehetséges. Egy ismert játékos, Ethan Hegyi április 13-án kitett posztja szerint az Akihabara kerületben tartott éjféli megjelenés helyszínén elképesztő sorok kígyóztak.

A Pokémon Deals Community fiók beszámolója alapján mostanra egy Clay Burst és Snow Hazard doboz (ami több kiegészítő csomagot is tartalmaz) ára felszökött 3600 dollárig (1,2 millió forint), míg az Iono lapok egyes verziót már külön is megvásárolhatjuk 1255 dollárért (majd 440 000 forint).

Az abszolút káosz, ami kialakult a hobbi körül odáig fajult, hogy a The Pokémon Companynak egy szomorú bejelentést kellett kitennie: a cég elmondása szerint egyszerűen kifogytak Pokémon kártyákból, és sűrű elnézéskérések közepette megígérték, hogy felpörgetik a gyártást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)