Hirdetés

Jeff Goldblum beszáll egy kör D&D-re, te is követheted

|

Mindenki kedvenc Jeffje, Jeff Goldblum most egy számára teljesen új birodalmat fog meghódítani. A sorsáról társai és kockák döntenek majd.

Hirdetés

Jeff Goldblum, a Jurassic Park sztárja és a Marvel univerzum Nagymestere most a D&D asztalhoz ül. Az internet és a nagyvilág egyik kedvenc színésze vállalt egy karaktert a Dark Dice című Dungeons & Dragons podcastban, ahol egy Balmur nevű elf sorcerert fog játszani. Ez nagyban más lesz, mint bármi, amit eddig Goldblum csinált, lévén a szerepjátékasztalnál minden improvizált és a feladatok sikerét sokszor a kockák döntik el.

Hirdetés

A Dark Dice egyébként egy prémium minőségű D&D podcast a közösségi finanszírozású Fool & Scholar Productionstől. A csapatnak van saját zenekara, kórusa, és egy világ minden részéről érkező játékosstábja. A Dark Dice kampány sztorija azután játszódik, hogy egy hőscsapat megpróbálta megmenteni a világot, de elbukott. A birodalom lepusztult maradványai között kalandozva főszereplőink azon dolgoznak, hogy levadásszanak egy másik játékoscsapatot.

A Jeff Goldblum szereplésével készülő új évad, a The Long March május 12-én kezdődik. A podcast epizódokat megtaláljátok a Dark Dice hivatalos weboldalán, Spotify-on vagy bármelyik népszerű streaming szolgáltatón.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)