Hirdetés

A lehető legjobb ember dolgozik egy új Dungeons & Dragons dokumentumfilmen

|

A D&D közösség kedvenc vasgyúrója és sárkányszülött paladinja, Joe Manganiello épp a Wizards of the Coasttal formál egy nagy, ünnepi projektet

Hirdetés

A Hasbro nagy örömmel jelentette, hogy Hollywood kedvenc D&D veteránja és a Wizards of the Coast fejesei elkezdtek együtt dolgozni egy, az asztali szerepjáték múltját és jelenét bemutató dokumentumfilmen.

Mivel a kiadó keze is benne van, valószínűleg egy nagy szabású reklámot láthatunk majd, de a nosztalgiaturistáknak kellemes utazás lesz ez vissza a '70-es évekbe. Joe Manganiello és csapata ugyanis megkapták a jogokat arra, hogy használhassanak majd 40 órányi felvételt a játék születéséről.

Hirdetés

Manganiello és rendezőtársa Kyle Newman együtt fognak dolgozni a projekten Joe testvérével, Nick Manganiellóval, aki a produceri székben ül majd. A dokumentumfilm munkálataiba besegít Anthony Savini, Cecily Tyler és a Wizards of the Coast digitális részlegének elnöke, Cynthia Williams is.

Joe egyébként egy legendás arc a D&D-közösségben. Visszatérő vendége volt a Critical Role csapatának, rengeteg kalandot rendezett Hollywood nagyjainak, és olyan pincéje van otthon, amire minden kalandmester könnyes szemmel néz.

A srácok a kezdetekig fognak visszamenni, így láthatjuk majd a Dungeons & Dragons kiemelkedését Gary Gygax és Dave Arneson wargame vadhajtásából azzá a nemzetközi jelenséggé, amivé ma vált. A cél, hogy a film 2024-re elkészülhessen a D&D 50. születésnapjának megkoronázása gyanánt. Ekkortájt fog egyébként megjelenni az új Dungeons & Dragons kiadás is, így a Wizards minden oldalról támadni próbálja majd a rajongókat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)