Hirdetés

Johnny 5 nagyon is él ezzel a fantasztikus LEGO-szettel

|

Csak szavaznod kell, s egyszer talán neked is lehet motorizált 5-ös robotod.

Hirdetés

Nemrég írtuk meg, hogy a LEGO ötletgyűjtő platformján, az Ideason összejött a szükséges tízezer szavazat egy elképesztő Knight Rider-készlethez, most pedig egy másik klasszikus vár arra, hogy a rajongók segítségével legyen esélye gyártásba kerülni.  

Az RJ RickBuilds nevű felhasználó ugyanis nemrég egy élethű 5-ös robottal, azaz Johnny 5-tel jelentkezett az 1983-as Rövidzárlat (Short Circuit) című filmből, amivel bizonyára sokunk szívét megdobogtatja.

Hirdetés

Aki esetleg nem ismerné, a Szombat esti lázat is jegyző John Badham klasszikusa egy katonai robotról szól, akit gyilkolásra terveztek, ám egy villámcsapás hatására öntudatra ébred, hogy aztán gyermeki lelkesedéssel vesse bele magát a világ felfedezésébe. Johnny minden áramkörével igyekszik bizonyítani, hogy él, ám a nyomában lihegő hadsereget ez nem igazán hatja meg.

Az utóbbi évek retro-láza mintha minden, 80-as években elhangzott tüsszentést aranyba keretezett volna, de ez a film valahogy kevés figyelmet kap, habár tavaly ősszel szárnyra kapott egy pletyka a készülő rebootról. Az Ideasra feltöltött szett mindenesetre kiválóan alkalmas a rajongói hajlamok kiélésére, némiképp kárpótolva azért, hogy az 1988-as második részben látott menő játék-Johnny sosem került boltokba.

RickBuilds 2711 kockából teremtette újra Syd Mead (Szárnyas fejvadász, Tron) jövőkutató eredeti művét. Az 58 centiméteres LEGO 5-ös ezzel 2,83 kg-ot nyom, és nem csak nézegetni lehet. Motorjainak köszönhetően lánctalpai a filmben látható módon működnek, valamint telefonos alkalmazással mozgatható a teste, a kezei, a feje, sőt, még a hátán található lézer is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A projektnek eddig 3293 támogatót sikerült összeszednie, ami ugyan egy hónap alatt nem is rossz, a LEGO viszont csak 10 000 szavazat után veszi fontolóra a gyártást. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen Johnny 5 rajongóinak még 578 napjuk maradt a szimpátiájuk kifejezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)