Hirdetés

Jon Favreauból egy nagyon menő Star Wars figura lett

|

Most vagy Jon Favreauból lett egy Paz Vizsla figura, vagy Paz Vizslából lett egy Jon Favreau figura. Nehéz eldönteni.

Hirdetés

Ugyan én szabadon haragudhatok a 2019-es Oroszlánkirály rendezőjére, azt kénytelen vagyok elismerni, hogy Jon fél kézzel húzta ki a Star Wars franchise-ot a sárból. A The Mandalorian gyakorlatilag megmentette a szériát, így az alkotó meg is érdemli, hogy arcát műanyagba foglalják.

Ez történik most a Star Wars Celebration 2022 kapcsán, ahol a résztvevők megvásárolhatják majd a Jon Favreau nevű és arcú figurát. Mondjuk hiába szerepel Jon neve a plaketten, a szerelés egyértelműen Paz Vizslához tartozik.

Hirdetés

A figura nagyjából 15cm magas, és egy rakat apróság jár hozzá, mint például az említett Paz Vizsla sisakja és fegyverei. Egy prémium minőségű cuccról van szó, ami a Star Wars: The Black Series része, így a 40 dolláros vételár nem is tűnik olyan vészesnek.

Ugyan nem a világ legdrágább Star Wars figurájáról van szó, a beszerzése nem lesz egyszerű. Jon idén ősszel fogja betámadni a rajongók polcait, de az első körös előrendeléseket csak a Star Wars Celebration helyszínén lehet majd leadni. Az ott kapott kódot be kell regisztrálni a Hasbro Pulse oldalán, hogy ezzel véglegesítsük a rendelést. A nagy publikumnak is lehetősége lesz előrendelni a figurát, de ők csak azután kerülnek sorra, hogy a Celebration résztvevői már regisztrálták magukat.

Limitált kiadás, a beszerzése egy katyvasz, és Jon arca van a mandalóri sisak mögött. A gyűjtők ezt imádni fogják.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)