Hirdetés

Egy társast sem akarunk annyira a polcunkra, mint ezt a kézzel készült Jumanjit

|

Ezért még azt is bevállalnánk, hogy 26 évre foglyul ejtsen a játék.

Hirdetés

Hamarosan a mozikba kerül az új Jumanji film, és csak remélni tudjuk, hogy nem tesz tönkre mindent, amint Robin Williams anno felépített. Ezúttal egy videojáték áll majd a középpontban, de bármennyire is vagyunk kockák, abban egyetértünk, hogy a társasjáték sokkal menőbb.

Így gondolta Steven Richter is, aki egy filmes kellékeket helyreállító cégnél dolgozik immár öt éve. Ez idő alatt megtanult ezt-azt a szakmában, nemrég pedig elhatározta, hogy készít magának egy Jumanji társasjátékot. Az alábbi videóban 7 hónap munkáját láthatjátok 15 percbe sűrítve.

Az elképesztően részletesen kidolgozott játék minden részletében tökéletesen megegyezik a filmes darabbal, még a figurák is automatikusan beugranak a sarokba, ami lássuk be, elég laza. Richter nem akarja eladni a játékot (pedig biztos, hogy sokan egy vagyont fizetnének érte), viszont segít abban, hogy mások is elkészíthessék a sajátjukat, így a figurákat és a táblához szükséges öntőformákat itt meg tudjátok venni, ha esetleg hasonló őrültségre adnátok a fejeteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)