Hirdetés

Kártyajáték készül a One Piece alapján

|

Hamarosan paklit építhetünk a kedvenc szalmakalapos legénységünkből.

Hirdetés

Túl az 1000. anime epizódon és a 100. képregényes köteten, a One Piece még mindig az egyik (ha nem a) legnépszerűbb shonen sztori a japán média rajongói között. A franchise 25. születésnapja alkalmából persze mindent bedobnak a készítők, többek között egy Netflix adaptáció belengetését is.

Miközben forognak a kamerák, a nyomdagépek is munkához látnak: a Bandai Namco egy kártyajátékot is tervez kiadni idén, amit rajongók milliói játszhatnak majd világszerte.

Hirdetés

A paklikat a One Piece különböző frakciói köré építhetjük majd, így a kezdőcsomagokat között lesznek Worst Generation, Animal Kingdom Pirates és Seven Warlords of the Sea paklik a Starw Hat Pirates mellett. A készletünket persze további lapokkal lehet majd bővíthetjük a Romance Dawn booster csomagokon keresztül.

A kártyákhoz a képeket a mangából fogják átvenni, így gyönyörű és dinamikus rajzokra számíthatunk majd. Egy kis trailert is kaptunk a játék bejelentéséhez, de az nem mutatott túl sokat a lapokból:

Akit érdekel a játék, az keresse fel a Bandai Namco vonatkozó aloldalát, és kezdje félretenni apróját a malacperselybe. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)