Hirdetés

Késik az új World of Warcraft társas, de sokat tudtunk meg róla

|

Nem jön össze a tervezett World of Warcraft társasjáték tavaszi megjelenése, de már egészen vonzó alakot öltött a Small World of Warcraft címen futó projekt.

Hirdetés

Mozgalmas évnek néznek elébe a World of Warcraft rajongói, elvégre idén érkezik a Shadowlands kiegészítő, valamint a jelek szerint a koronavírusnál okozta nehézségeknél is nagyobb kataklizma kell ahhoz (zombikra szavazok), hogy meggátolja egy másik témába vágó termék, az új WoW társas piacra dobását. Miután lassan átadja helyét a nyárnak a tavasz, bátran kijelenthetjük, nem tudta tartani a Blizzard és Days of Wonder az előzetesen felvázolt ütemtervet. 

Hirdetés

Ám a Small World területfoglalós társasjáték mechanikáit a Warcraft lore-jával összefűző projekt elég jól halad ahhoz, hogy még az őszi lombhullatás előtt lecsaphassanak rá az érdeklődők. Ehhez pedig az alábbi videó csinálhat kedvet (nekünk legalábbis csinált):

A Small World of Warcraft kompetitív jellege miatt nem túl meglepő módon egyedül nem játszható, legalább két személy részvételét igényli, miközben legfeljebb öten vehetnek részt a partiban. A játékosok feladata nem egyéb, mint területük folyamatos bővítése, szomszédaik kiebrudalása révén bekebelezni az elfoglalható szigeteket.

Felkeltette az érdeklődéseket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)