Hirdetés

Készül a hivatalos Gyűrűk Ura RPG második kiadása, Kickstarteren gyűjtenek az alkotók

|

A The One Ring második kiadása tovább csiszolja az első rész mechanikáit, és igyekszik megőrizni mindent ahhoz, hogy az első kiadás tartalmai továbbra is hasznosak maradjanak.

Hirdetés

A The One Ring a Gyűrűk Ura franchise hivatalos asztali szerepjátéka, aminek első kiadása 2011-ben jelent meg. Az alkotók a harcrendszer mellett kifejezett figyelmet fordítottak a szerepjátszás alapjaira és az utazás és felfedezés játékosítására.

Még a megszállott Dungeons & Dragons DM-ek is elő-elő vették a One Ring könyveket inspirációt és mechanikai megoldásokat keresve. Most ennek érkezik a frissített változata, ami tovább visz mindent, amit szerettünk és egy könnyen érthetőbb köntösben tálalja azt.

A Free League kiadó már nagy erőkkel készül a második kiadás befejezésére, de ehhez a közösség segítségére lesz szükségük.

Hirdetés

Ez manapság nem annyira meglepő: a legtöbb, kisebb TTRPG a közönségi finanszírozást választja, ha másért nem is, akkor az igények felmérésének céljából.

A The One Ring sikere garantálható volt, de azt azért talán még a Free League sem gondolta, hogy a Kickstarter kampány az indulását követő 4 percben már megkapja a kért 12 000 dollárt, és azóta már többszázezer dollárral pörög a buli.

A támogatók természetesen megkapják a saját szabálykönyveiket, de a The One Ring második kiadása később a boltok polcain is megtalálható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)