Hirdetés

Két kiváló játéktervező összeállt egy kétfős A Gyűrűk Ura játék megalkotásához, ami még az év legjobbja is lehet

|

A Gyűrűk Ura: Párbaj Középföldéért ráadásul Vincent Dutrait rajzaival jelenik meg.

Hirdetés

Aki akár csak egy kicsit is mélyebbre ás a társasjátékok világában, hamar találkozhat Antoine Bauza és Bruno Cathala nevével. Előbbinek köszönhetjük a 7 Csoda játékokat, valamint a 2021-ben megjelent Oltréé-t is, utóbbi pedig olyan klasszikusokkal örvendeztette meg a hobbi iránt érdeklődőket, mint a Kingdomino, a Kanagawa, vagy a Splendor Párbaj.

A két mester már összeállt a múltban a 7 Csoda: Párbaj megtervezésénél, amit minden idők egyik legjobb kétfős játékaként tartanak számon, és most újra közösen alkotnak: ősszel érkezik Magyarországra a Gémklub kiadásában A Gyűrűk Ura: Párbaj Középföldéért. Ennek dizájnját az a Vincent Dutrait álmodta meg, aki például a fent említett Oltréé-t és a Heatet is rajzolta.

Hirdetés

A bejelentés alapján a 7 Csoda: Párbaj alapjaira épülő játékban két játékos néz majd szembe egymással, egyik a gyűrű szövetségét, a másik Szauron seregeit irányítja. Lehet nyerni katonai győzelemmel, a "gyűrűküldetés" teljesítésével, vagy Középfölde meghódításával. Nem csodákat kell építeni, hanem helyszínlapkákat megszerezni, és nem tudományos ikonok összegyűjtése, hanem a Középfölde népeivel kötött szövetségek útján juthatunk el az egyik győzelmi feltétel teljesítéséhez. Mindeközben Frodóékat kergetik a nazgûlok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)