Hirdetés

Két óra alatt elérte a célját az Elden Ring: The Board Game Kickstarter kampánya

|

A mai legkevésbé meglepő hírünk, hogy valami, aminek az Elden Ring címe van a dobozán, bizony érdekli az embereket.

Hirdetés

A legkevésbé sem meglepő módon a Steamforged Games legújabb Kickstart kampánya is hatalmas sikert aratott. Az Elden Ring: The Board Game finanszírozására nyitott adományláda két óra alatt megtelt, sőt, már az 1 millió dolláros célösszeg duplája is összejött.

Az emberek úgy vágják a pénzt a kiadóho, mintha az a monitoron keresztül nyújtaná át mindenkinek a saját példányát. A Kickstarter-projekt egyébként nem csak azért termel rengeteg pénzt, mert egy menő, táblás, figurás Elden Ring játékról van szó, hanem azért is, mert a társas több darabra van felosztva. 

Hirdetés

Az alapjáték csak két régiót tartalmaz a The Lands Between földjéről, és a többi darabkát a főellenségekkel és minden mással együtt külön kellene majd beszerezni. A magasabb támogatási szintek persze több és több tartalmat kínálnak a lelkes adakozóknak.

Az egész egyébként lenyűgözően néz ki, és nem lennénk meglepődve, ha a támogatók között egy rakat Dungeons & Dragons DM lenne, akik tátott szájjal várják a figurák megjelenését. A játékot egyébként 2024 májusában tervezi leszállítani majd a Steamforged.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)