Hirdetés

Kézzel rajzolt Hearthstone kártyákkal játszanak a katonák

|

A Hearthstone-láz egyre több embert fertőz meg, de mi van akkor, ha megfelelő gép vagy net hiányában nem tudsz játszani? Csak pár száz órára és rengeteg elszántság van szükség.

Hirdetés

Történetünk Dél-Koreában játszódik, ahol a kötelező sorkatonaság minden 18 és 35 év közti férifit 21 hónapra elszólít otthonról. Az élet itt nem móka és kacagás, úgyhogy a katonákat nem hagyják a gépnél játszani. Persze a rendes kártya mehet, de hát a póker is unalmassá válik egy idő után.

Hőseink fogtak pár füzetet és megrajzolták szinte az összes Hearthstone lapot. Minden lapból többet is csináltak, biztos ami biztos alapon (ide még valószínűleg nem jutott el a Patron nerf híre), a különböző randomizált dolgokat pedig egy dobókocka segítségével döntik el. Lehet, hogy egyszerűbb lett volna beszerezni pár pakli Magic-et, de hát az mégsem ugyanolyan. 

A Hearthstone sajátosságaiból adódóan persze nem lehet teljes egészében átültetni papíros változatba, elég csak olyan lapokra gondolni, mint a Mysterious Challenger. Ettől függetlenül tiszteletreméltó, amit ezek a srácok összehoztak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)