Hirdetés

Kingdom Hearts társasjáték tépi fel szived ajtaját

|

Ugyan ezúttal nem Tetsuya Nomurának köszönhetően, de a Kingdom Hearts egy újabb platfomra látogat el. Az asztalra.

Hirdetés

A Kingdom Hearts sorozattal az elmúlt 2 évtizedben azért volt olyan nehéz naprakésznek maradni, mert különböző (sztori szempontjából kifejezetten fontos) epizódjai a konzoloktól a handheldeken át a mobilokig össze-vissza jelentek meg mindenre. A szórás folytatódik, ezúttal táblás formában.

Hirdetés

A Talisman: Kingdom Hearts Edition a The OP nevű társasjátékos cégnél készül, akik egyébként már rengeteg, különböző licenceken alapuló Monopolyt, Cluedót és Rizikót is kiadtak. Itt a kevésbé ismert Talisman: The Magical Quest Game kínálja az alapot.

A játékban 2-6 fő vehet részt, és mindenki a Kingdom Hearts széria egyik főszereplőjét (Sora, Kairi, Riku, King Mickey, Goofy) fogja alakítani. A játékosok célja az lesz, hogy megerősödjenek és lezárják a sötétség kapuit, megakadályozva ezzel, hogy a Heartless elnyelje az univerzum világait. Szóval gyakorlatilag Kingdom Hearts 1-ezni fogunk az asztalon.

A Talisman: Kingdom Hearts Editionben egyébként lesz több zóna (világokra bontva), egyedi 6 oldalú kocka és még a játékpénz alapjait is a Munny (a KH sorozat alap valutája) szolgáltatja majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)