Hirdetés

Kíváncsi vagy, hogy készülnek a társasjátékok? Ez a videó megmutatja!

|

Egy csehországi gyár folyamataiba enged betekintést a Czech Games Edition kiadó.

Hirdetés

Óriási szárnyalásban vannak épp a társasjátékok, melyek népszerűségét a pandémia is fellendítette. Vannak megjelenések, amiket logisztikai problémák és a gyárak terheltsége miatt el kellett halasztani, de azért így is van miből válogatni, pláne mostanában érdemes figyelni a kiadók oldalát, ahova hetente több újdonság is felkerülhet.

A Czech Games Edition kiadó elsősorban a Fedőnevek sorozat, a Korokon át és újabban az Arnak elveszett romjai miatt lehet ismerős. Játékaikat egy Prágától nem messze található gyárban készítik, ennek működését láthatjuk egy rövid videóban.

Hirdetés

Az Oriens Karton üzemben nyomtatják és hajtogatják mind a dobozokat, mind az elemeket. A gépek mellett rengetegen dolgoznak, hogy minden játékos minőségi, precízen nyomtatott társasokat kapjon, és számos elemet, mint a játékszabály vagy a kártyák, kézzel pakolnak be.

Valószínűleg más, nagyobb üzemek másképp működnek, de ezt is érdekes látni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)