Hirdetés

Kojima anime waifut csinált a kabalájából

|

A Kojima Productions meglátogatta a Wonder Festivalt, ahol egy új Figma is bemutatásra került. A figurán Ludens, a cég kabalája látható, csak nem a szokásos formában.

Hirdetés

A stúdió összeállt a Kotobukiya és a Good Smile Company figuragyártó cégekkel, hogy megalkossák Ludens, a Kojima Productions páncélos katonájának Figma verzióját. Valami nagy kavarodás történhetett a dizájntervek körül, mert az űrkatonából űr waifu lett.

Hirdetés

Mint minden Figmához, úgy Ludenshez is van rengeteg tartozék melyek segítségével extra védelmet pakolhatunk az anime lányra.

Kojimának látszólag semmi extra oka nem volt arra, hogy a karaktert lánnyá alakítsa, de igazából mindegy is, mi nem fogunk panaszkodni. Amíg nem Norman Reedusra tesznek szexi páncélt, és elpirult pofit, addig rendben vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)