Hirdetés

Kooperatív változat készül a Carcassonne társasjátékból

|

A Nebel über Carcassonne (Köd Carcassonne felett) megvariálja a jól ismert játékmenetet.

Hirdetés

Több mint húsz évvel ezelőtt jelent meg a Carcassonne első változata, az évfordulót tavaly egy gyönyörű jubileumi kiadással ünnepelték. A városépítős kompetitív társas az évek során rengeteg kiegészítőt és tematikus variációt kapott (például Star Wars-osat is), illetve létezik digitális adaptációja (a PC World 2021/11-es száma mellé ajándékba jár), most pedig új irányba nyit Klaus-Jürgen Wrede és csapata.

A 2022 utolsó negyedévében érkező, önállóan és az alapjátékkal együtt egyaránt játszható Nebel über Carcassonne-ban a játékosoknak a ködben rejtőző szellemekkel kell megküzdenie.

Hirdetés

Ehhez kordában kell tartaniuk a köd terjedését, és kihasználni a kísértetkastélyokat, hogy túléljenek három napot. Ha túl sok szellem bukkant elő, vagy nem sikerült elég pontot gyűjteniük, mire a harmadik nap végére érnek, együtt vesztenek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A doboz 45 meeple-t, 60, más Carcassonne verziókkal kompatibilis lapkát, és néhány különleges komponest tartalmaz, a játék nehézsége pedig állítható lesz. Megjelenése várhatóan a legújabb, harmadik kiadás dizájnjához igazodik. További részleteket (például azt, hogy hogyan lesz kiegészítőként használható) később árulnak majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)