Hirdetés

Közeleg a Warhammer 40,000 tizedik kiadása?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Games Workshop egy új korszak kezdetét készíti elő.

Hirdetés

Ahogy az asztali szerepjátékokból, úgy az asztali wargame-ekből is születnek néhány évente újabb és újabb kiadások. Egy-egy új verzió rendszerint jelentősen átalakíthatja a szabályokat, továbblép időben az univerzumot illetően, és gyakorta új sztorivonalakat is elindít.

A Warhammer 40,000 jelenleg a kilencedik kiadásánál tart, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ennek a verziónak már megvannak számlálva a napjai. Érkezett ugyanis egy teaser videó, ami egyszerre mond sokat és keveset.

Hirdetés

Az "A New Threat Emerges" című trailer egy Tyranidot mutat, melynek szemében visszatükröződik egy Space Marine Terminator páncélja. Bárminemű kísérő magyarázat nélkül nehéz lenne kontextusba helyezni a látottakat, egyelőre tehát nem tudjuk pontosan, hogy miről is van szó, de egyes rajongók szerint ez egyértelműen a Warhammer 40,000 tizedik kiadásának előszele.

A Games Workshop általában egy kampányszériával zárja le az adott kiadást, és vezeti fel a következőt. Így történt ez a The Psychic Awakening kampánykönyvek megjelenésével a kilencedik kiadás indulásakor is. A közelmúltban piacra dobott Arks of Omen könyvek szolgálhatnak a jelenlegi verzió lezárásaként és a következő iteráció hírnökeiként. Megjelenésük és az új teaser érkezése legalábbis sokak számára gyanús.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mivel egy új szabályrendszer új egységeket, kezdődobozokat, valamint rengeteg eddig nem hallott sztorit jelent, érthető, hogy most a Warhammer 40,000 rajongótábora tűkön ülve vár minden infómorzsát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)