Hirdetés

Közös terméket dob piacra a LEGO és az IKEA

|

Hamarosan stílusos tárolókat szerezhetünk be a svéd cég áruházaiban, melyekbe nem csak cuccainkat pakolhatjuk, de remek alapot képezhetnek egy LEGO építményhez is.

Hirdetés

Valószínűleg tíz teljes Quentin Tarantino életmű sem lenne elég ahhoz a káromkodás-mennyiséghez, amit az okozott, hogy a gyanútlan szülők mezítláb ráléptek egy széthagyott LEGO építőkockára. Az IKEA és a LEGO együttműködéséből most olyan termék született, melynek hála talán a gyerkőcök is szívesebben dobozolják be a játékaikat.

Hirdetés

Az IKEA-ra jellemzően "dallamos" svéd nevet kapó BYGLEKK termékcsalád - mely korábban egy német áruháznak hála már kiszivárgott - olyan tárolókat tartalmaz majd, melyek nem csak a kék-sárga áruházlánc portfóliójába illenek bele, de még a LEGO rajongóknak is elnyerhetik a tetszését. A dobozok teteje és előlapja LEGO bütykökkel van ellátva, így azok a dán játékgyártó összes korábbi és jövőbeli készletével kompatibilis lesznek. 

"A BYGGLEK több mint egy doboz. Sokkal inkább egy tároló és egy játék összekapcsolva. A BYGGLEK olyan termékskálát kínál a családok számára, amely segít helyet teremteni a mindennapi játékhoz - ezáltal ösztönzi a kreativitást, és még több közös szórakozást tesz lehetővé. Megoldást kínál a játékra, a csodás alkotások megjelenítésére, majd később azok folytatására, újraépítésére, átalakítására, vagy valami egészen más építmény elkészítésére. A BYGGLEK a végtelen lehetőségekről szól, csakúgy, mint a LEGO építőkocka-rendszer."

- nyilatkozta Rasmus Buch Løgstrup, a LEGO Csoport tervezője.

A BYGGLEK termékcsaládban több különböző csomagot is találunk: lesznek különböző méretű dobozok, hogy eltérő igényeket is kielégíthessenek; illetve találunk majd hozzájuk tartozó LEGO szetteket, hogy elindulhasson az építkezés - persze erre minden már meglévő LEGO-nk is alkalmas lesz.

A BYGGLEK kollekciót minden IKEA áruházban megtalálhatjuk október 1-től. Ti beszereztek párat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)