Hirdetés

Ha szereted a Harry Pottert vagy a Trónok harcát, neked való a következő Lanbox!

|

A gamer és geek relikviákat tartalmazó dobozba ráadásul most egy olyan extra is kerül, aminek a GameStar olvasók külön örülhetnek.

Hirdetés

Kaci és Csirke szorgosan bontogatja a különböző dobozokat, amikor azok a vámosoknál, a szállítóknál, vagy a postánál nem keverednek el valami rejtélyes módon. Legutóbb például a 2018. decemberi Loot Gaming dobozt nyitották fel, ami hosszú huzavona után májusban érkezett meg.

Hirdetés

Szerencsére a Lanboxnál kevésbé kell félni attól, hogy valahol elakad, ugyanis ezt a dobozt Magyarországon állítják össze. Pólók, figurák, kulcstartók, illetve számos egyéb cucc található benne, melyeket mindig egy téma szerint válogatnak ki. A júniusi csomag esetében a gonoszok állnak a középpontban, a Harry Potter, a Suicide Squad, valamint a Trónok harca franchise-hoz kapcsolódó tárgyakból garantáltan kerül bele néhány, de a következő pakkba egy GameStar magazin is csusszan. Természetesen a doboz tartalmának összértéke magasabb, mint az ára (mely egy hónapra 9900 Ft, de minél hosszabb távra kötelezitek el magatokat, annál többet spórolhattok), sőt, minden 20. megrendelő 1 extra terméket kap 10000+ Ft értékben, minden 300. pedig egy több mint 100 000 forint értékű termékkel lesz gazdagabb. 

A csomagok június 28. és július 5. között kerülnek a vásárlókhoz. Ahogy a miénk megérkezik, biztos, hogy készítünk róla videót, de ha a téma annyira érdekel titeket, hogy úgy látjátok, megéri rendelni, tegyétek mihamarabb!  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)