Hirdetés

Láttál már működő LEGO zongorát?

|

A rajongói ötlet alapján megszületett zenei LEGO-készlet egészen érdekes módon működik.

Hirdetés

A LEGO több korosztály számára is kiváló szórakozást nyújthat, hiszen rengeteg olyan alkotás van, ami komplex működésével még a felnőtteket is képes lenyűgözni, illetve nem szabad megfeledkezni azokról a videojátékos, filmes és egyéb témájú cuccokról sem, amelyek kifejezetten jól mutatnak egy rajongó polcán (nincs elég polcunk hozzá az a baj). Sőt, úgy tűnik, hogy a LEGO-nak hála még egy valódi hangszerről is lehet egészen remek másolatot készíteni.

Hirdetés

Bemutatkozott a 3662 darabból álló Grand Piano, ami nemcsak hasonlít egy igazi zongorára, de még működik is. A mobilos LEGO alkalmazásnak és az előre felvett muzsikáknak hála a gombok nyomogatásával úgy csinálhatunk, mintha valóban mi játszanánk rajta, de van egy automatikus mód is, amit használva a szerkezet magától játszik le egy művet.

A készlet egy rajongó, Donny Chen ötlete volt, egészen komplex és lenyűgöző rendszert alkotott meg kockákba zárva. A nem mindennapi alkotás augusztus 1-től lesz elérhető.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)