Hirdetés

Látványos Dűne figurákat villantott a McFarlane Toys

|

Láthatóan megihlette a Dűne a kapcsolt termékek gyártóit, és kategóriájában jelenleg senki sem olyan jó, mint Todd McFarlane cége.

Hirdetés

Egy Dűne trailer elég volt ahhoz, hogy teljes sebességgel kezdjen suhanni a hype vonat. Legutóbb a Funko Pop! jelentette be a filmhez készülő figuráit, most pedig a McFarlane Toys mutatta be, hogy mivel készülnek meghódítani a rajongók szívét. Paul Atreides (Timothée Chalamet), Lady Jessica (Rebecca Ferguson), Stilgar (Javier Bardem) és Duncan Idaho (Jason Momoa) mind kaptak saját figurákat.

Hirdetés

A fenti négyes mindegyikéhez jár Beast Rabban (Dave Bautista) karakterének egy-egy darabkája, akit csak a teljes kollekció birtokában rakhatunk össze. A figurák átlagosan 18 cm magasak, de készült egy náluk jóval magasabb, 30 cm-es példány is.

Baron Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård) félelmetes nagyságát nem lehetett a beleszorítani a kisebb méretbe, ráadásul ez jóval részletesebb kidolgozást is kapott, mint a fentiek.

A gyűjtemény 2020 novemberében érkezik, még a Dűne premierje előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)