Hirdetés

Készül a Zeldás és Pokémonos Monopoly

|

Az Egyesült Államokban februárban zajlott a Nemzetközi Játékvásár, ahol többek közt a Monopoly is virított.

Hirdetés

Sok társasjáték rendelkezik innovatív, összetett játékmenettel, ez azonban önmagában nem elég a sikerhez. Ahogy a videójátékok esetében, itt is nagyon fontos a megjelenés, ezért a fejlesztők egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a grafikai dizájnra is. Sőt, van olyan, hogy új játék nem is kell hozzá.

Sok régi játéknak születik remake-je, néhányat elég csak új köntösbe bújtatni, és máris több ezer új rajongó rohan a kasszákhoz. Így tett az egyik legnagyobb amerikai társasjátékokkal foglalkozó cég, a USApoly is, akik számos új játékot mutattak be a februári vásáron.

A Monopoly már eddig is számos feldolgozást ért meg, hiszen készült már belőle Harry Potteres, Mario-s, sőt, a rajongói darabok közt elképesztően igényesre sikerült Falloutos példányt is találni. Ősztől újabb két dizájnnal, Pokémonos és Zeldás megjelenéssel is elérhető lesz a világ egyik legismertebb társasjátéka. Az új változatok 45 dolláros fogyasztói áron kerülnek majd a boltokba.

Nem csak a Monopoly kap azonban új dizájnt, számos népszerű társasjátékban találkozhatunk majd ismerős karakterekkel. A népszerű vadnyugati kártyajáték, a Bang! például a Halo sorozattal ismerkedik meg közelebbről, Én Pici Pónim köntösbe bújik az Élet Játéka, de a Dr Who sorozat is nagy népszerűségnek örvend, így többek közt egy új Rizikót is készítenek ezzel a dizájnnal.

Ti melyik címet látnátok szívesen társasjáték formában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)