Hirdetés

Elképesztően részletes ez a LEGO Batman barlang (képek)

|

Bizonyára ti is sokat gondolkodtok azon, hogyan is nézne ki Batman főhadiszállása Legóból. Nos, a találgatásnak ezennel vége.

Hirdetés

A nagyon vicces LEGO Batman előzetes után mi teljesen ráhangolódtunk, és úgy tűnik, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. Egy lelkes rajongó olyan részletesen alkotta meg a Sötét Lovag földalatti bázisát, hogy csak nézünk.

Dan Glasure építménye nagyjából két hónapig készült, és meg is látszik a végeredményen a belefektetett munka. Rendkívül részletgazdag lett az egész építmény, tele mindenféle rejtett szobákkal, laborokkal és persze a karakterre jellemző futurisztikus kütyükkel. Olyan extrákat is sikerült becsempészni, mint a Batmobil alatt forgó talapzat, vagy a működőképes lift, ami felvezet a Wayne rezidenciába.

Állati feelinges az egész, érdemes megnézni Glasure Flickr albumát, ahol még több képen lehet megcsodálni az építményt. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)