Hirdetés

Joker háza is megjelenik LEGO-szettként

|

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a DC-rajongónak, aki Joker kísértetkastélyának is beillő házát szeretné megépíteni több ezer LEGO-elemből.

Hirdetés

Néhány egyedi elem legyártásával az utóbbi időszakban elképesztő LEGO-kreálmányokkal állnak elő a rajongók, de persze a hivatalos szettek között is akadnak rendkívül ütős alkotások. A gyártó most a LEGO Batman - a Film kapcsán leplezte le Joker kastélyát, amit ősszel építhetnek meg a rajongók.

Hirdetés

A készletben megelevenednek olyan, a filmben látott elemek, mint a ház körül futó hullámvasút, egy nagy, csapóajtóval ellátott Joker-fej, egy körbeforgatható torony és egy ide-oda billegő Joker felirat. Ami a ház belsejét illeti, a konyhát, a mozitermet, egy medencét, a nappalit és még egy zenei stúdiót is megépíthetünk, ráadásul mindegyikben rengeteg apró részletet találhatunk meg.

Az 55 cm magas kastély megépítéséhez szükséges 3444 elem mellett tíz figura lesz majd még a készlet része, egész pontosan Joker, Batman, Barbara Gordon, Harley Quinn, Nightwing, Alfred Pennyworth, Disco Batman, Disco Joker, Disco Batgirl és Disco Robin lesz majd a dobozban. A szett november 24-én jelenik meg és elég borsos áron, 270 euróért (nagyjából 84 ezer forintért) lehet a legelkötelezettebb rajongóké. Addig marad a róla kiadott képek nézegetése, amit a fenti galériában megtehettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)