Hirdetés

Elképesztően jól néz ki és egészen hatalmas az új LEGO Batmobil

|

A Tim Burton 1989-es filmjében látott járgány LEGO mása 3306 darabból áll.

Hirdetés

Akinél még a legnagyobb csillagrombolók sem töltötték ki teljesen a teret, az november 29-étól újabb óriási modellt adhat a gyűjteményéhez. A black fridayre és az ünnepi szezonra időzítve, november 29-én adja ki 58,4 centi hosszú, 20,3 centi széles és kb. 10 centi magas Batmobil replikáját a LEGO.

Hirdetés

Az 1989-es Batmobilról mintázott 76139 - LEGO Superheroes 1989 Batmobile szett 3306 darabból áll, és 84990 forintba kerül. A csomag tartalmaz egy Batman, egy Vicky Vale és egy Joker minifigurát is, valamint egy forgatható állványt és egy információs plakettet, mert hát nem lehet csak úgy odavetni a polcra egy ilyen szörnyeteget. A jármű fülkéje csúszással nyitható, belül láthatunk kormányt, váltót, két, rejtett gépfegyvert (amikkel nem lehet lőni), és további izgalmas extrákat.

Na, karácsonyra ki kér egy ilyet?

Címkék: #batman #lego
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)