Hirdetés

LEGO-ból építették meg a Star Wars: The Clone Wars sorozatból ismert csatát, a Mandalore ostromát

|

Majdnem teljesen kész a LEGO-szett, amiért sok Star Wars-rajongó a fél karját adná.

Hirdetés

A LEGO-kedvelő Star Wars-rajongók hetek óta figyelhetik a Solid Brix Studios YouTube-csatornán, ahogy szépen lassan megelevenedik a Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat hetedik, egyben utolsó évadának nagy fináléja, vagyis a Mandalore bolygó híres ostroma. 37 hete pörög a projekt, a nagy mű pedig már majdnem teljesen elkészült. 

Hirdetés

Elkészültek ugyan szett központi épületével, ebben a videóban pedig azt is megnézhetitek, ahogy Ahsoka és Maul is a helyére kerül. Igen, pontosan ott, ahol a sorozatban is láthattuk őket a hetedik évad tizedik részében. Bele sem merünk gondolni, mennyi munkaóra és milyen kitartás kellhet ahhoz, hogy az ember összepakoljon ilyen és ehhez hasonló gigantikus LEGO-szetteket. 

A végső befejezés a jövő héten várható, ekkor fogják az egész szettbe belepakolni a minifigurákat és a csatahajókat, így válik teljessé a Mandalore ostroma. A csatornán egyébként korábban a Crait bolygón zajlott összecsapást, a scarifi csatát és a Kashyyyk bolygót is megépítették, erre is érdemes lehet vetnetek egy pillantást.

Nyitókép: Solid Brix Studios

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)