Hirdetés

Nemsokára már klasszikus Ford Mustangot is építhetünk LEGO-ból

|

A vállalat hamarosan piacra dob egy új szettet, ami minden autórajongónak remek ajándék lehet.

Hirdetés

Egy kis kreativitással elképesztően sok mindent építhetünk meg LEGO-ból, és nem ritka, hogy a cég olyan kockákkal áll elő, amelyekből általában csak egy adott dolgot rakhatunk össze. Persze ez nem probléma, hiszen a végeredmény legtöbbször nagyon menő lesz, főleg akkor, ha egy ikonikus verdát alkothatunk meg.

Hirdetés

A tervek szerint március 1-én debütál a LEGO Creator Expert szériájának legújabb tagja, ami a '60-as évek egyik legismertebb autója, a Ford Mustang lesz. Az 1471 apró darabból álló szett remek választás lehet azoknak, akik rajonganak a klasszikus járművekért, vagy csak szimplán szeretnek LEGO-kockákból építkezni. Ráadásul a kész modellt át is alakíthatjuk, és mindenféle aprósággal feltuningolhatjuk azt.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)